http://www.sapica.rs

UČITAVA SE

PRAVILA I USLOVI KORIŠĆENJA

Molimo vas da pažljivo pročitate i pridržavate se sledećih pravila i uslova korišćenja ukoliko želite da vaši oglasi budu vidljivi na našem sajtu.

Pre nego što krene sa postavljanjem oglasa na našem sajtu, morate biti registrovani korisnik.

Registracija služi radi sigurnosti i zaštite od zlonamernih korisnika.

Registracija i Postavljanje oglasa na sajtu sapica.rs je besplatno i uvek će biti :) .

Svaki registrovani korisnik može da postavi neograničen broj uglasa. Uz svaki oglas se može uneti do 5 slika. Minimalna preporučena rezolucija slika je 640x480, maksimalna veličina slike je 1mb (1024kb). Ukoliko želite da vaši ljubimci izgledaju lepo na slikama koristite landscape slike (nije obavezno) ali preporučujemo.

Oglasi mogu sadržati prikladne linkove ka drugim sajtovima koji nemaju veze sa našim sajtom, ali sajt sapica.rs ne garantuje za tačnost podataka na sajtovima sa unetih linkova. Te linkove koristite na sopstveni rizik.

Svaki novo postavljeni ili izmenjeni oglas se šalje kod administratora na odobrenje. Ako administratori primete da oglas nije prikladan za sajt, zadržavamo pravo da bez upozorenja uklonimo svaki oglas koji nije u skladu sa našim pravilnikom i nije prikladan za sajt.

Ako isti korisnik ima više neprikladnih oglasa administratori sajta će ga blokirati i zabraniti ponovno registrovanje i postavljanje oglasa na sajt.

Sapica.rs nije odgovorni za tačnost sadržaja oglasa i kontakt podataka, za ove podatke je odgovoran sam korisnik koji je postavio oglas.

Sapica.rs ne posreduje u trgovini, dogovoru između korisnika, te samim tim nije odgovoran za tačnost oglasa ili bilo šta drugo.

Oglasi koji sadrže više oglasa su zabranjeni.Svakom registrovanom korisniku je dozvoljen neograničen broj oglasa iz tog razloga.

Administratori sajta imaju pravo da izmene opis oglasa u koliko uoče neku grešku i nepravilnost (pogresno linkovanje, slovna greška itd...)

Zabranjeno je:

Postavljanje lažnih slika, podatka i dezinformacija.

Postavljanje sadržaja koji sadrži pornografiju.

Kopiranje, postavljanje sadržaja koji je zaštićen zakonom i autorskim pravima bez dozvole autora ili vlasnika

Postavljanje sadržaja kojim se vređa rasna, verska, polna i bilo koja druga vrsta pripadnosti.

Smatra se da su svi korisnici,upoznate sa ovim Pravilima i Uslovima i da su saglasne sa njima i samim korišćenjem sajta Sapica.

Sapica zadržava pravo da promeni ili izmeni gore navedena korišćenja sajta, bez predhodne najave.

Sapica Prijatelji

LabradorClubBanerSapica